Magyar Lógyógyász Állatorvosok Egyesülete

Tagság


A Magyar Lógyógyász Állatorvosok Egyesülete három szinten kapcsolódott be állatorvosi szervezetekbe. Magyarországon szavazati joggal bíró tagjává váltunk a Magyar Állatorvosok Országos Egyesületének (MÁOE), Európai szinten 2006 októberében Versaille-ban a Lógyógyász Állatorvosok Európai Szervezete (Federation of Equine European Associations, FEEVA) is hivatalosan tagjai sorába vett fel bennünket. Világ szinten több éve vagyunk tagjai a Lógyógyász Állatorvosok Világszervezetének (World Equine Veterinary Association, WEVA). A 2005 novemberében megrendezésre került XIII. Országos Lógyógyász Kongresszusunkon szerencsénk volt előadóként is vendégül látni a volt és a jelenlegi WEVA elnököt, Warwick Bayly és Des Leadon professzor urakat.
A WEVA tagszervezeteként tagjainknak lehetőségük van a WEVA kétévente megrendezésre kerülő világkongresszusán való kedvezményes részvételre.

Éves tagdíj: 6.000 Ft.

Hallgatói tájékoztató

A Magyar Lógyógyász Állatorvosok Egyesülete (MLGYÁE) a Klinikus Állatorvosok Egyesületének Ló-szekciója szakmai és morális felfogását továbbvivő különálló egyesület, mely jelenlegi formájában 2006-ban jött létre. A tagok egy része vegyes praxisban dolgozik, a lovak mellett általában kisállatgyógyászattal is foglalkozik.
Az MLGYÁE évente egy vagy két "work shop" jellegű kiscsoportos gyakorlati szaktudást átadni kívánó kurzust, valamint egy hagyományos éves kongresszust szervez november hónap folyamán. Ezen felül évente egy patkolókovácsok és állatorvosok számára szervezett közös, szintén "work shop" jellegű rendezvényt segít. Az előadók között szerepelnek hazai és külföldi egyetemek munkatársai valamint magánállatorvosok.
Az állatorvostan-hallgatók már a kezdetektől részt vettek a kongresszusok lebonyolításában, sokan közülük ma már résztvevőként vagy előadóként vannak jelen.
A hallgatók az egyesület tagjaként már a diplomaszerzés előtt bekapcsolódhatnak a szakmai életbe, és természetesen kedvezményes áron látogathatják az egyesület rendezvényeit.

Miért legyek tag?

A Magyar Lógyógyász Állatorvosok Egyesülete (MLGYÁE) a lógyógyászattal (is) foglalkozó állatorvosok szervezete. Az egyesületi tagság számos előnyt nyújt a kollégáknak.
Tagjaink az egyesület által szervezett szakmai rendezvényeken kedvezményes áron vehetnek részt.
A hagyományos őszi kongresszus mellett tagjaink számára egyéb szakmai konferenciákat, valamint kis létszámú, gyakorlati képzéssel egybekötött workshop jellegű rendezvényeket is szervezünk.
Nyitólap Tevékenység Tagság Továbbképzés Linkek Képgaléria Hírlevél Szakirodalom Kamarai ajánlások Gyógyszerek, dózisok


Webdesign-Honlapkeszites.hu